Kompakt 2.1-es Panasonic otthoni hangrendszer tabletekre szabva

2013-04-24
Vissza a hírekhez


A kisméretű, dokkolós otthoni audioeszközökkel Dunát lehet rekeszteni, de szerencsére a sok selejt mellett akadnak figyelemreméltó darabok is e termékcsaládban. Közéjük tartozik a Panasonic-féle SC-NP10, amelyet elsősorban a táblagéppel rendelkező felhasználóknak szán a gyártó.


Panasonic SC-NP10

A termék közepén végighúzódó univerzális dokkolómodul ugyanis nem csak telefonok, hanem tabletek fogadására is képes, gyártói kikötés nélkül. Ez filmnézésnél egész jól jöhet, hiszen értelemszerűen egy ilyen eszköz sokkal jobban szól, mint a hordozható eszközökbe épített hangszórók. Az SC-NP10-be két darab hétwattos hangszóró, és egy ugyanekkora teljesítményű mélynyomó került. Nyilván jobb lett volna, ha különálló mélysugárzót használnak, de itt a kompakt kialakítás prioritást élvezett. A 27 centiméter széles, 18,6 centiméter mély, és 6,5 centiméter magas termék 1,8 kilogrammot nyom, így viszonylag könnyen hordozható.

Beépített akkumulátorral nem rendelkezik, pedig ez még dobott volna rajta. A két USB csatlakozójának köszönhetően a médialejátszókról, PMP-kről, számítógépekről származó audioanyagok megszólaltatását is biztosítja. Sőt, ezek a Bluetooth támogatás révén akár vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről, és a jó hangzás érdekében megkapta a gyártó saját Near Field Stereo Sound névre hallgató technológiáját. Az SC-NP10 már előrendelhető 200 dolláros áron.

forrás: prohardver.hu