Jön a Denon AVR-3313 Network receiver!

2012-06-15
Vissza a hírekhez

2012. június 11. - A Denon, a világ egyik vezet, kiváló minség otthoni szórakoztató elektronikai termékek gyártója, a mai napon bemutatja teljesen új, prémium kategóriás hálózati AV rádióersítjét, az AVR-3313-at. Miután a közelmúltban vezették be az AV-Art sorozat belép és középkategóriás modelljeit, a Denon most kiegészíti a választékát egy igazi zászlóshajóval, soha nem látott dizájnnal és funkciókkal. Az AV-Art egy teljesen új termékfogalmat testesít meg erényes térhatású technológiákkal, melyeknek ugyanakkor feltnen egyszer a használata.

 

A Denon AVR-3313 7.2-csatornás integrált hálózati rádióersít a szíve és az agya a mai otthoni szórakoztató megoldásoknak. A fém ellap és a lehajtható ajtó – ami elrejti a vezérl gombokat és az ellapi csatlakozókat, amikor nincsenek használatban - pompás kiegészítje minden házimozi-rendszernek. A csatornánkénti 165 watt egyenl teljesítmény több, mint elég a nagyobb szobák behangosítására és a legigényesebb hangsugárzók meghajtásához is. Az átfogó hang-tuning, amely a szigorúan válogatott alkatrészeket és az egyedülálló DDSC-HD audio rendszert jelenti, azt a kiváló sztereó és térhatású hangot biztosítja, amelyrl a Denon oly híressé vált. Az AVR-3313 Denon Link- et is tartalmaz, ami a Denon saját fejlesztés HD Jitter-mentes hangátviteli technológiája. Úgy tervezték, hogy a következ generációs Denon Univerzális Blu-ray lejátszók együttmködjenek ezzel a rendkívüli funkcióval – ami az audiofil zenekedvelk szívét is megdobogtatja. 

A rádióersít fel van szerelve 7 HDMI bemenettel és három HDMI kimenettel (ebbl kett párhuzamosan is tud mködni a nappaliban és egy azoktól függetlenül egy másik szobában), így a felhasználók élvezhetik a nagy felbontású audió és videó forrásokat a különböz HDMI-kompatibilis eszközökrl, mint például set-top boxok, Blu-ray lejátszók, játékkonzolok és médialejátszók. Az ellapon található HDMI bemenet gyors és kényelmes kapcsolatot biztosít a hordozható eszközök, például kamerák és HDMI-vel felszerelt okostelefonok és tabletek számára. A fejlett videó áramkörök képesek a nagy felbontású videó 4K felkonvertálásra (3840 x 2160 pixel), amely négyszeres felbontása a mai teljes HD (1080p) kép szabványnak - maximális jöv-biztos megoldást kínálva. Az AVR-3313 a központja lehet a több zónás rendszernek is, így az azonos vagy különböz audió és videó programokat akár több szobában is élvezhetjük. Támogat akár két különböz videó forrást és három különböz audió forrást is.

Még az eld modellnél is nagyobb rugalmasságot biztosítva és a tartalom kezelést is lehetvé téve, az AVR-3313 örökölte a népszer AirPlay zenei streaming szolgáltatást, melyet már használhatunk akár rögtön a készülék kibontása után. Az AirPlay lehetvé teszi a felhasználónak, hogy elérje az iTunes zenei könyvtárát egy Mac, PC, vagy az Apple mobil eszközök egyikének a segítségével. Továbbá közvetlen iPod / iPhone kapcsolatot tud létesíteni egy USB kábel segítségével (ami szintén mködik az iPad-dal is): ez gyors és egyszer integrációt jelent az Apple eszközök az otthoni audio rendszer között. A szinte korlátlan számú fejlett hálózati képesség tartalmazza az internetes rádió, vagy a megosztott merevlemezen (NAS), vagy PC-n tárolt zenefájlok lejátszását.

A széleskörfelhasználói felmérések alapján a Denon nagyszabású erfeszítéseket tett annak érdekében, hogy tovább könnyítse a készülék használat. Egy AVR mködése még soha nem volt ilyen egyszer, köszönheten az új grafikus felhasználói felületnek (GUI) és az új Beálítási Asszisztens funkciónak. Valamint az iPad, iPhone vagy iPod touch készülékeken futó vadonatúj Denon Remote App drámaian leegyszersíti a kezdeti beállítást és a mindennapi mködést.
Az AVR-3313 fel van szerelve az Audyssey MultEQ XT technológiákkal, így egy magávalragadó, kiegyensúlyozott akusztikai profilt varázsol minden egyes házimozi rendszerben. Az Audyssey MultEQ XT technológia automatikusan testreszabja a házimozi rendszert az akusztikai problémák leküzdésével. Hatása tisztán hallgató a moziteremben: rendkívül tiszta hangzást eredményez. A MultEQ XT nagyfelbontású szrket alkalmaz, így ideálisan mködik a nagy, vagy furcsa alakú szobák esetében is . A receiver rendelkezik az Audyssey Dynamic EQ és Volume technológiákkal is, így téve lehetvé a kényelmes és optimális zenehallgatást bármilyen tetszleges forrásból és bármilyen hangerszint mellett. A legigényesebb felhasználók szívesen látják majd az Audyssey DSX és Audyssey Pro Ready funkciókat is.

Mivel a Denon élen jár a szükségtelen energiafogyasztás csökkentésében, a Stand-by teljesítmény felvétel ismét jelentsen csökkent. Ezen felül az összes új termék jellemzje az automatikus kikapcsolás funkció, mely további energia- megtakarítást eredményez, ezekre utal az új Denon öko-logo is.

Az AVR-3313 fekete és prémium ezüst színben lesz elérhet a márkakereskedknél augusztustól. Ez az AV-Art. Készítette: Denon.

Az AVR-3313 7.2 csat. Integrált hálózati rádióersít mszaki adatai:

• 165W x 7 csat. (6 ohm) - teljesen diszkrét és szimmetrikus elrendezés végersítk • Fejlett Denon magas minség audió technológia DDSC-HD (Dynamic Discrete Surround Circuit - High Definition) és AL24 Processing Multi

• Új Denon Link HD alacsony jitter hangtovábbítás a kompatibilis lejátszókkal használva • 1080p és 4k video skálázás, 4k HDMI switching, 4k GUI • Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio dekóderek

• Audyssey MultEQ XT Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQ • Tömörített audió helyreállítás • 6 +1 (elöl), HDMI bemenet, 3D, ARC és CEC támogatással • Három HDMI kimenet - Dual HDMI plusz HDMI Zóna kimenet

• Fejlett hálózati képességek: o DLNA1.5 o audio streaming hálózatból – beleértve a HD FLAC fájlokat is o AirPlay audio streaming o A last.fm zenei szolgáltatás támogatás (nem minden országban elérhet) o vTuner internetes rádió o Flickr Photo Streaming • Elüls USB-bemenet: iPod / iPhone kompatibilis, digitális • Többnyelv Beállítási Asszisztens (7 nyelven) és fejlett GUI: egyszer telepítés és üzemeltetés • Multizone kezelés (3 zóna) • Firmware frissítés az interneten és USB-n keresztül • Automatikus kikapcsolás üzemmód az energiatakarékosság jegyében • Új Denon Remote App