HEOS HomeCinema

2015-06-03
Vissza a hírekhez

A HEOS HomeCinema feljavítja a TV hangot bámulatos HEOS Hi-Fi hangzássá, a kedvenc TV-műsorok és filmek hangja hihetetlenül jobb lesz ezzel a vezeték nélkuli SoundBar-Subwoofer kombóval


Eindhoven (2015. június 2.) – A Denon®, mint a világ egyik vezető prémium otthoni és personal audio termékek gyártója bemutatja az új HEOS HomeCinema vezeték nélkuli SoundBar és Subwoofer rendszerét, a HEOS vezeték nélkuli multi-room hangrendszer legújabb tagját. A HEOS HomeCinema feljavítja az összes síkképernyős TV hangját, miközben úgy is működik, mint a HEOS vezeték nélkuli zenei rendszer nagy teljesítményű hangszóró szettje. A Denon HEOS széria legújabb tagja várhatóan júliustól lesz rendelhető (799 Euro).
Hála a beépített vezeték nélkuli mélynyomónak, a HEOS HomeCinema igazi hifi hangzást nyújt bármilyen típusú hálózati zenével, valamint izgalmas hang élményben lesz része a mozifilmek nézésekor. A vezeték nélkuli SoundBar dupla 2 x 5 méretű precíziós meghajtóval rendelkezik, így reprodukálja a felső basszus és a középfrekvenciás hangokat és kristálytiszta hangzást nyújt, különösen az énekhangoknál. Van még két 20mm-es dóm magassugárzó is, melyek teljes körűen reprodukálják a magas hangokat, egészen 20 kHz-ig.

Az eszköz rendelkezik HDMI bemenettel és kimenettel is (TV Audio Return Channel funkcióval), valamint Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekóderekkel. Hála a HEOS App vezérlésnek és a TV távirányító tanulási funkciónak, a beállítás és a kezelés teljesen egyszerű.

Ha a síkképernyős televízió egyik HDMI bemenete rendelkezik az Audio Return Channel (ARC) funkcióval, akkor az lehetővé teszi a felhasználók számára azt, hogy a forrás eszközből származó audio (például a kábel- vagy műholdas beltéri egység), valamint a tv-készulék beépített tunerének, vagy egy smart TV beépített tartalom streaming szolgáltatásának a hangját is hallgathassa. Emellett a felhasználók használhatják a TV távirányítóját a soundbar hangerejének a beállításához.

Az ARC nélkuli TV-k esetében a felhasználó csatlakoztathatja a HEOS HomeCinema-t a két rendelkezésre álló digitális audio csatlakozón keresztul – optikai és koaxiális digitális audio bemenet is megtalálható rajta, valamint rendelkezésre áll a TV távirányító IR tanulási funkciója is.

A felhasználók kedvenc filmjei és a zenéi életre kelnek a beépített Dolby Digital és DTS dekódernek köszönhetően, valamint a hallgatók élvezhetik surround hangzást a Denon exkluzív Virtual Surround feldolgozás által, amely fejlett pszichoakusztikus algoritmusokat használ, hogy szimulálja egy többcsatornás otthoni házimozi hangfalrendszer térhatású hangját. A Dolby Digital Plus által pedig élvezhetik az 5.1- alapú hangzást a vezető prémium video tartalmakat biztosító online szolgáltatásokról.

A vezeték nélküli HEOS HomeCinema subwooferben a kettős, 5¼ hüvelykes mélynyomók párhuzamosan dolgoznak, így biztosítják a mérvadó mély basszus hangokat a mai filmekhez és filmzenékhez – torzításmentesen és bármely hangerőn. A hangerőszint könnyen vezérelhető a HEOS app segítségével. A kompakt mélynyomót el lehet helyezni vízszintesen vagy függőlegesen is, így biztosítva a legszélesebb körű telepítési lehetőségeket.


HEOS HomeCinema – Főbb jellemzők

• Felerősíti a TV hangot és úgy működik, mint egy HEOS hangszóró

• Tartalmazza a vezeték nélkuli mélynyomót

• Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS

• HDMI bemenet / kimenet, HDMI ARC

• Optikai és koaxiális bemenet, valamint AUX IN

• USB bemenet a háttértárolók számára

• Zene és Film DSP módok

• Beszédhang fokozó és éjszakaiüzemmód

• A TV hangot ki lehet hangosítani az otthoni HEOS rendszer egyéb eszközeire is

• Polcra, vagy falra szerelhető

• Beépített kulcslyuk a falra szereléshez, a szerelési sablon mellékelve

• Tartalmazza a HDMI és optikai kábeleket a TV csatlakozáshoz

• Telepítő varázsló az app segítségével, beleértve az IR TV távvezérlő tanulást

• IR Blaster, ha a TV-érzékelője el van rejtve a SoundBar által

Egyszerűen csatlakoztassa a meglévő Wi-Fi hálózatra, hogy a HEOS app által élvezhesse a Denon audio minőséget bármely, vagy az összes szobában – elérhető az iOS, Android™ és a Kindle Fire* eszközökre. A HEOS by Denon biztosítja a felhasználó számára a kedvenc zenéjét a világ vezető online zenei szolgáltatásai által, beleértve a legjobb felhő alapú forrásokat, a “legacy” forrásokat és minden intelligens eszközt – hogy a felhasználó hallgathassa és élvezhesse a zenét.

A HEOS HomeCinema mellett a HEOS a Denon termékcsalád magában foglalja a négy vezeték nélküli többzónás zenelejátszót: HEOS 1 és a HEOS 1 Go Pack, HEOS 3, HEOS 5 és HEOS 7 modelleket. Szintén része a sorozatnak egy Wi-Fi hatótávnövelő, a HEOS Extend, valamint a HEOS LINK és HEOS AMP.

A jövőben a Denon HEOS sorozat tovább fog bővulni új és innovatív termékekkel.