Egyszerűen jobb TV hang a Denon DHT-T100 TV Speaker Base által

2013-10-10
Vissza a hírekhez

 

 

 

2013 szeptember 16. – A Denon, mint a kiváló minség otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezet gyártója, bemutatta új, TV alá helyezhet hangsugárzóját a DHT-T100-at, mely termék tervezésének a célja az volt, hogy megoldjon egy egyre növekv problémát. Mostanában a TV-k egyre vékonyabbak és vékonyabbak. Bár a vizuális minség folyamatosan növekszik, a vékony TV készülék ház negatívan befolyásolja a hangminséget – a készülékek egyszeren nem rendelkeznek a megfelel merevséggel és mélységgel, ami szükséges a természetes mély basszushoz. Támaszkodva a szakérti tudásra és a HiFi piac visszajelzéseire, a Denon DHT-T100 Speaker Base rendelkezik az extra mélységgel, amely biztosítja a teljes és megfelel hangzást. Így a hangzás végre felér a modern televíziók vizuális szabványaihoz.

A Denon bevetette minden szakértelmét, hogy gondosan megtervezze ezt a hangsugárzó rendszert, amely méltó a cég prémium audio technológiák területén kivívott örökségéhez. Az ellapon a TV Speaker Base két 2"x 5"-os ovális alakú mélysugárzót és két 1⁄2"-os dóm magas hangsugárzót tartalmaz, emellett rendelkezik egy nagy teljesítmény digitális ersítvel is. A hatalmas és pontos basszus érdekében a Denon két bass reflex portot is tervezett a készülék hátoldalára, amely biztosítja a kiváló minség hangzást a teljes hang spektrumban.


 

 

 

Egy másik fontos jellemzje a digitális jelfeldolgozás, amiben a Denon több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, annak érdekében, hogy elérje a legjobb hangvisszaadást. Köszönheten a Dolby Digital dekódolásnak és a Virtual Surround Sound technológiának, a házimozi szerelmesei is élvezhetik szobát betölt térhatású hangzást, amelyet mindössze egy hangsugárzó egység biztosít. A DHT-T100 egy zenei csillag, köszönheten a Bluetooth csatlakoztathatóságnak. Így lejátszhatjuk zenéinket olyan mobil eszközökrl is, mint például az okostelefonok és számítógépek (Bluetooth A2DP képességgel). A Denon mérnökei hozzáadták az aptX-et is, amely CD-minség zenét biztosít a Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A TV Speaker Base a legjobb akusztikai teljesítmény érdekében rendelkezik öt hangzás üzemmóddal a filmek és a zenei anyagok tökéletes lejátszásához, valamint egy dedikált üzemmóddal is a kristálytiszta párbeszédekhez. Egy speciális éjszakai üzemmód teremti meg a hifi hangot kés este anélkül, hogy az zavarná a család többi tagját pihenés közben. Ezen kívül a fejlett, dinamikus basszus hang feldolgozás látja el a mélynyomó feladatát, így biztosítva a karcsú, elegáns megjelenést. A TV Speaker Base-t úgy tervezték, hogy elbírja a TV-ket 27 kg-ig, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb 50"-os TV-hez. A telepítéséhez csupán néhány perc szükséges, emellett lehet vezérelni a meglév TV készülékünk távirányítójával is.

Elegáns stílusú, könnyen telepíthet és egyszeren használható. A Denon DHT-T100 ideális választás azoknak, akik kiváló minség hangzást szeretnének a legújabb vékony TV készülékükhöz. Október végétl lesz kapható az üzletekben, a Denon „Adja vissza a TV-nek a hangot, amit megérdemel" kampánya keretében.

A DHT-T100 TV Speaker Base technikai jellemzi:

- 2-utas hangsugárzó rendszer 2x 1/2"-os magassugárzóval és 2x ovális 2"x 5"-os közép/mélysugárzóval - 27 kg súly teherbírás, a nagyobb TV-k megtartásához - Támogatja a legtöbb 50”-os képernyt is

- Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel az aptX Bluetooth-tal; CD hangminség - Optikai és koaxiális digitális bemenet, valamint egy analóg bemenet - Dolby Digital dekóder, Denon virtuális surround - 5 hallgatási mód

- Éjszakai üzemmód - Megtanulja a meglév TV távirányító kódjait - Tartalmaz egy egyszer távvezérlt is - Közvetlenül a TV-hez csatlakoztatható egy kábel segítségével - Automatikus bemenet kapcsolás - Kapható fekete színben