A Denon bemutatja az új AVR-X520BT 5.2 csatornás teljes 4K Ultra HD AV Receiver-t

2015-05-14
Vissza a hírekhez


2015. május 14. – A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója a mai napon bejelentette az AVR-X520BT-t, a cég új belépő szintű házimozi erősítőjét. A két éve bemutatott Denon X sorozatú AV modellek kiemelkedő sikerére alapozva, a Denon AVR-X520BT 5.2 csatornás, teljes 4K Ultra HD receiver biztosítja a kiváló hangzás hűséget, valamint számos fejlett funkcióval is rendelkezik, mindezt megfizethető áron. Figyelemre méltó, hogy az új modell rendelkezik a beépített vezeték nélküli Bluetooth streaming funkcióval és az egyedülálló Bluetooth App távvezérlő funkcióval, valamint a teljes HDCP 2.2-vel is, a legújabb HDMI szabvány támogatása érdekében. Az AVR-X520BT várhatóan 2015. júniusától lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.
Az új AVR-X520BT 5.2-csatornás, teljes 4K HD AV-receiver a Bluetooth technológiával kimagasló értéket jelent az igényes kezdő házimozi rajongók számára. Számos új, fejlett funkcióval rendelkezik és kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 specifikációval, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Összesen öt HDMI bemenettel rendelkezik, melyből három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p formátumot, ami bőven elég a olyan modern HDMI eszközök csatlakoztatásához, mint például a játékkonzol, Blu-ray lejátszó vagy streaming set-top-box. Az AVR-X520BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételű jeltovábbítást is. A 3D kompatibilitás minden HDMI bemeneten elérhető.

Köszönhetően a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak, a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják Bluetooth-képes okostelefonjukat és streamelhetik a kedvenc zenéiket, valamint kiváló hangminőségben lejátszhatják azokat a AVR-X520BT-n. A receiver emlékszik akár 8 korábban párosított Bluetooth-eszközre is, így az egész család gyorsan elérheti a készüléket. Emellett fel van szerelve egy kényelmes USB porttal az előlapon, a zenei fájlok lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) és a hordozható eszközök töltéséhez.

Figyelemre méltó az egyedülálló Bluetooth App (Denon 500 Series Remote App), így az AVRX520BT vezérelhető bármilyen Bluetooth eszközről. A funkciók között megtalálható a be/ki, hangerő fel/le, némítás és a műsorforrás választás funkció. Az app Android változata már elérhető és hamarosan megjelenik az iOS változat is.

Az exkluzív Denon Setup Assistant (beállítási asszisztens) és a Quick Start Guide (Gyors beállítási Segédlet) által az AV Receiver beállítása gyors és egyszerű. Az AVR-X520BT-hez tartozik egy telepítő mérőmikrofon is, ami beállítja a rendszer kritikus paramétereit a legjobb hanghűségért, testre szabva az egyedi hangszóró rendszerekhez és hallgatói pozíciókhoz. A letisztult előlap tervezésű AVR-X520BT fel van szerelve a 4 Quick Select (Gyors Választó) funkció gombbal, így a felhasználó választhat a legnépszerűbb bemeneti források közül. A Quick Select funkcióval az AVR-X520BT emlékszik a preferált forrásokra, valamint az audio beállításokra is minden egyes forrásnál, így a felhasználó tudja élvezni a pontosan beállított hangzást mindegyik műsorforrás esetében. A gombokat ki lehet választani a Bluetooth App, vagy az ergonomikus kialakítású távirányító segítségével is.

Az AVR-X520BT a nagy teljesítmény és a magas érték tökéletes kombinációja, ami kiegészül a lehető legegyszerűbb használattal. A receiver fekete színben, júniustól lesz elérhető a Denon márkakereskedőknél.
Denon AVR-X520BT 5.2 csat. AV-Receiver Bluetooth funkcióval – Főbb jellemzők

• 130W x 5 csat. kiválló minőségű diszkrét erősítő az erőteljes és részletes hangzásért

• 4K / 60Hz teljes rátájú jeltovábbítás (3 kijelölt HDMI bemeneten)

• 5 HDMI bemenet, teljes HDCP 2.2 támogatás 3 HDMI bemeneten

• Beépített Bluetooth vezeték nélküli audio streaming

• Denon Bluetooth Remote App (Denon 500 Series remote App – már elérhető Androidra és hamarosan elérhető iOS-re is)

• Setup Assistant (Beállítási Asszisztens)

• Auto hangsugárzó kalibrálás mikrofonnal

• Előlapi USB bemenet

• Továbbfejlesztett Denon Hang, mérnöki tervezés

• Színkódolt hangsugárzó csatlakozók

• Egyszerű beállítás, könnyű kezelhetőség

• Kapható fekete színben