Denon AVR-4520 9.2 csatornás AV rádióerősítő

2012-09-11
Vissza a hírekhez


A Denon bemutatja az AVR-4520-at, a 9.2 csatornás zászlóshajó AV rádióersítjét, mely példátlan szint bvíthetséggel, hálózati lehetségekkel és internet kapcsolattal rendelkezik

2012. szeptember 10. – A Denon, a világ egyik vezet, kiváló minség otthoni szórakoztató elektronikai termékek gyártója büszkén jelenti be zázlóshajó hálózati AV rádióersítjét, a 9.2-csatornás AVR-4520-at. A 190 W x 9 csatornás ersítt a legteljesebb hálózati szolgáltatások és a szinte korlátlan digitális tartalmakhoz való hozzáférés jellemzik. Az AVR-4520 tartalmaz egy sor élvonalbeli audio képességet, amely erteljes és magával ragadó színpadképel párosul, ezáltal lesz ideális a pontos zenei reprodukcióra, valamint a lélegzetelállító házimozi hangzásra is.

A 4K képfeldolgozás és a három 3D-s HDMI kimenet összhangban van a magas minség i / p skálázással, hogy az osztályában a legjobb video élményt nyújhassa. Az elegáns ellap dizájn, a nagyobb karakterekkel rendelkez kijelz, a képernymenü gazdagabb grafikája és újonnan kialakított grafikus felület az, mely által az AVR-4520 vezeti a Denon 2012-es AV-Art receiver választékát. Ez egyértelmen tükrözi a vállalat szakértelmét az olyan komponensek létrehozásában, melyek valóban javítják a felhasználó életmódját és "kapcsolatot" teremtenek az otthoni szórakozáshoz.
Az AVR-4520 hihetetlen surround hangzását a Denon kizárólagos Dynamic Discrete Surround Circuit (DDSC-HD32) technológiája teszi lehetvé, amely eltekint a hagyományos “all-in-one” chip-ek alkalmazásától és három kiváló minség 32bit-es DSP processzort használ. A legnagyobb hangzáshség érdekében az AVR-4520 rendelkezik több nagy felbontású 192 kHz/32bit D / A konverterrel és AL32 Processing Multi Channel Alpha processzorral a legszélesebb dinamikatartomány eléréséhez. Az új Denon link HD digitális jelátvitel - a közelmúltban mutatták be a Denon AVR-3313-as ersítvel - drámaian javítja a hangminséget a Jitter minimumra való lecsökkentésével - ha csatlakoztatjuk egy kompatibilis Blu-ray lejátszóhoz, mint például a Denon DBT-3313UD. Emellett a készülék 11.2-csatornás jelfeldolgozási képessége újonnan lett kibvítve, így kompatibilis az élvonalbeli Audyssey DSX és DTS Neo: X

 

szabványokkal is. Mindezt összevetve megállapíthatjuk, hogy megszületett a Denon eddigi legátfogóbb AV Receivere. És mindezt biztonságosan védi az elegáns tervezés tömör alumínium ellap, melynek lehajtható ajtaja további csatlakozókat és gombokat rejt.

A teljes hálózati funkcionalitás tartalmaz egy 4 portos Ethernet hub-ot, amely így az AVR-4520-at egy igazi házimozi-irányító központtá varázsolja. A DLNA 1.5 tanúsítvány lehetvé teszi a zenelejátszást a különböz forrásokból, vagyis a Network Attached Storage (NAS), PC / MAC készülékekrl, vagy akár mobil eszközökröl is. Még nagyobb rugalmasság és tartalom menedzsment; az AVR-4520 örökli a népszer AirPlay zenei streaming szolgáltatást, melyet használhatunk már akár rögtön a készülék kibontását követen is. Az AirPlay lehetvé teszi a felhasználó számára, hogy hallgathassa iTunes zenei könyvtát számítógéprl, vagy bármilyen iOS eszközrl. Figyelemre méltó, hogy a közelmúltban a Denon partnereként a Spotify díjnyertes digitális zenei szolgáltatása is belekerült némely kijelölt termékbe, beleértve az AVR-4520-at is. A tulajdonosok a Spotify Premium elfizetéssel (nem minden országban elérhet) most élvezhetik a személyre szabott zenehallgatást, így szinte korlátlan számú dal juthat el otthonaikba. Az AVR hozzáférést biztosít más népszer tartalmat biztosító forrásokhoz is, beleértve az internetes rádiót és a last.fm-et (nem minden országban elérhet), valamint gyors és közvetlen kapcsolat létesíthet az iOS és más USB memória készülékekkel az ellapi USB bemeneten keresztül.

Az AVR-4520 a központi darabja lehet egy 4-zónás rendszernek. A központi szoba mellett plusz három további lejátszási területet alakíthatunk ki, ahol a független források elérhetek minden zóna számára. A készülék hét HDMI bemenete és három HDMI kimenete lehetvé teszi az egy vezetékes csatlakozást mind képre és a hangra a legtöbb újabb audio / video forrás esetében, mint például set-top boxok, játékkonzolok, és a Blu-ray lejátszók. Az AVR-4520 lehetvé teszi a kapcsolatot akár három különböz HDMI-vel felszerelt kijelzhöz is; a felhasználó most közvetlenül a receiverrl elküldhet két különböz HDMI jelet két kijelzre egy idben, így nincs szükség költséges küls switch-re és extra távirányítóra sem. Emellett az AVR-4520 tartalmazza a valódi multi-zóna HDMI audio / video elosztó funkciót is egyben a HDMI mátrix switch funkcionalítással.

A legátfogóbb Audyssey MultEQ XT32 (Pro) automatikus beállítás és kalibrálás lehetvé teszi, hogy a beállítás teljesen egyszer és pontos legyen. A receiver emellett rendelkezik a képességgel, hogy együtt használhassuk a speciális Audyssey Pro telepít készlettel, amely beméri az ideális hangminséget akár 32 különböz hallgatói pozícióban is. Így tökéletes hangminséget biztosít gyakorlatilag bármilyen méret vagy alakú szobában. Az AVR-4520 két Audyssey technológiát is kínál, melyeket a basszus teljesítmény optimalizására terveztek. Az Audyssey Sub EQ HT rendelkezik a subwooferek egyedi beállításának a lehetségével minden mélynyomóhoz. Két darab mélynyomó együttes telepítése esetén biztosítja az optimális kombinációt a legnagyobb mély basszus teljesítményhez és a legkisebb torzításhoz. Az Audyssey LFC feldolgozza és folyamatosan elemzi a basszus tartalmakat és beállítja a hangot fejlett pszichoakusztikus algoritmusok alapján úgy, hogy a dinamikus basszus átvitel a hallgatási helyiségben optimális legyen, míg az ne zavarja a családtagokat vagy a szomszédokat a szomszédos szobában.

Mivel a Denon élen jár a szükségtelen energiafogyasztás csökkentésében, a Stand-by teljesítmény felvétel ismét jelentsen csökkent. Ezen felül az összes új termék jellemzje az automatikus kikapcsolás funkció, mely további energia-megtakarítást eredményez, ezekre utal az új Denon öko-logo is.

Az AVR-4520 októbertl lesz elérhet fekete és prémium ezüst színekben a márkakereskedésekben. 

AVR-4520 9.2-csatornás integrált hálózati AV Receiver – fbb jellemzk:

• 190W x 9 csat. (6 ohm) - teljesen diszkrét és szimmetrikus végersít panelek • Fejlett Denon High Quality Audio technológia DDSC-HD32 (Dynamic Discrete Surround Circuit High Definition 32) és AL32 Processing Multi Channel • Új DENON link HD az alacsony jitter hangátvitelhez - a kompatibilis lejátszókkal • 1080p és 4k videó skálázás, 4k HDMI kapcsolás, 4k GUI • Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio dekóderek • Audyssey MultEQ XT32 (Pro) az Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQ • Audyssey DSX és DTS Neo: X surround kiterjesztés • Tömörített Audio Visszaállítás • 6 +1 (front) HDMI bemenet 3D, ARC és CEC támogatás • Három HDMI kimenet - Dual HDMI, plusz HDMI Zone kimenet • Fejlett hálózati képességek: o DLNA1.5 hitelesített o Audio Network streaming, beleértve a FLAC HD fájlokat is o AirPlay audio streaming o Spotify és last.fm zenei szolgáltatás támogatás (nem minden országban elérhet) o vTuner internetes rádió o Résmentes lejátszás o Flickr Photo Streaming o 4 portos hálózati hub • Ellapi USB bemenet: iPod / iPhone kompatibilis, digitális • Phono bemenet • Többnyelv Beállítási Asszisztens (9 nyelven) és Fejlett GUI az egyszer telepítéshez és mködéshez • Multizone menedzsment (4 zóna) • MHL Interface kompatibilis • Firmware frissíthet az interneten és USB-n keresztül • Automatikus kikapcsolás az energia-megtakarítás érdekében • Új Denon Remote App az iOS és Android készülékekhez