Bemutatjuk a HEOS by Denon vezetéknélküli multi-room audio rendszer tagjait

2014-07-18
Vissza a hírekhez
2014. július 18. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel mutatja be három hangsugárzóját, melyek a HEOS – az új és izgalmas vezeték nélküli Denon multi-room audio rendszer – részei. Egyszerűen csak csatlakoztassa bármelyik – vagy az összes – HEOS hangsugárzóját a meglévő Wi-Fi hálózatra, így minden szobában élvezheti a Denon audio minőséget, melyet egy modern iOS, vagy Android okos eszközre telepíthető ingyenes alkalmazással vezérelhet. Az új HEOS microsite-on megtekintheti a termékeket részletesen, és egy speciálisan létrehozott animáció segítségével lehetősége nyílik virtuálisan megtapasztalni azt is, hogy a HEOS milyen módon léphet kölcsönhatásba az otthonával (www.heosbydenon.com).

A HEOS elhozza a Denon hangminőséget otthona bármely – vagy akár az összes – szobájába. A három típusú elegáns, kompakt és mégis rendkívül nagy teljesítményű vezeték nélküli hangszóró életre kelti kedvenc zenéit az otthonában a világ vezető online zenei szolgáltatásairól, az otthoni “hagyományos” zenei forrásokról, intelligens eszközökről, valamint az otthoni hálózaton található PC, Mac vagy NAS meghajtókról. A gyönyörű formatervezésű, fekete színű és szálcsiszolt fém díszítéssel ellátott készülékek vezeték nélküli tartományát növeli az opcionális hatótávolság-növelő, amely javítja vagy kibővíti a felhasználó meglévő otthoni vezeték nélküli hálózatát (külön megvásárolható). Az egész HEOS rendszer könnyen vezérelhető egy egyszerűen kezelhető és modern alkalmazással – elérhető az Apple és az Android készülékekhez – amely lehetővé teszi a rendszer hihetetlenül gyors beállítását is.

HEOS 3 – A tökéletes modell a kezdéshez
A HEOS 3 (89.990 Ft) a tökéletes kiindulópont. A kis helyigénye ellenére az elegáns HEOS 3 vezeték nélküli sztereó hangszóró könnyedén megtölti a kisebb szobákat kiváló minőségű hanggal. Mint minden modell a szériában, a HEOS 3 is streameli a zenéit a kedvenc zenei szolgáltatásairól (mint például a Spotify, a Deezer, vagy a TuneIn Radio), az okostelefonról, a tabletről, vagy más egyéb otthoni eszközéről. Ideális az olyan kisebb terekhez, mint a hálószoba, iroda, dolgozószoba és a konyha. A HEOS 3-at el lehet helyezni vízszintesen, vagy függőlegesen is. Igazi ütős hangot nyújt, köszönhetően a kettős D osztályú digitális erősítőnek és a két precíziós szélessávú meghajtónak, melyek az elegáns készülékházban kaptak helyet. A hang optimalizálva van a precíz DSP akusztikus algoritmusok által, amelyek eredetileg a hangstúdiókat idézik.

HEOS 5 – Az elegancia találkozása a minőséggel
Kimagasló hangminőség jellemzi a HEOS 5-ös modellt (119.990 Ft). A négy hangszórós rendszer tartalmaz két precíziós magassugárzót, két közép/mély hangsugárzót és egy passzív mélysugárzót. A lehető legjobb hangminőség érdekében mind a négy aktív hangsugárzót a saját dedikált D osztályú digitális erősítője hajtja meg. A modell jobb hangminősége tökéletes platform a HEOS nagy felbontású audio képességeinek a kiaknázására, mivel a rendszer képes lejátszani a népszerű formátumokat: az AAC és FLAC veszteségmentes audio fájlokat is. Ez a lenyűgöző hang meghazudtolja a HEOS 5 kompakt méreteit. A modell könnyen mozgatható az otthonában, amit segít a praktikus fogantyú, amely lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot – így a HEOS mindíg ott lehet Önnel, ahol szükség van jó hangzásra.

HEOS 7 – A nagyobb az jobb, ha eljön a party ideje
A rendszer csúcsán a HEOS 7 (179.990 Ft) helyezkedik el, amely a tökéletes zenei élményt nyújtja. Szerencsére képes betölteni még a legnagyobb egyterű irodákat is – a HEOS 7 azok számára készült, akik a legjobbat keresik. A stílusos és elegáns ház tele van fejlett technológiákkal, például a kettős közép-sugárzóval, a két precíziós magassugárzóval, a két passzív mély hangsugárzóval és egy aktív mélynyomóval. Minden aktív hangsugárzót a saját D osztályú digitális erősítője hajt meg. A hangot itt is optimalizáltuk a precíziós DSP akusztikus algoritmusok által, amelyek a hangstúdióból származnak.

HEOS App - 
Valamennyi modell elegáns vezérléséről a csodálatos új HEOS App gondoskodik. Célja, hogy átfogó vezérlést biztosítson egy egyszerű kezelőfelületen keresztül, így az alkalmazás lehetővé teszi a rendszer beállítását mindössze néhány érintésre. Lehetséges az is, hogy a rendelkezésre álló hangsugárzókat egy csoportban, együtt hallgassuk, hogy ugyanazt a számot játszhassuk le party üzemmódban. Vagy akár különböző dalokat játszhatunk le egy időben az összes szobában. Az App végzi az irányítást az egész házban, így a zenét a tenyerünkből vezérelhetjük. A zenét minden szobában gyorsan és egyszerűen elérhetjük és emellett lehetséges a lejátszási listák létrehozása és azok elmentése, illetve a dalok sorrendjének a meghatározása is.