Yamaha WXA-50 Hálózatos MusicCast

Wifi Sztereó Erősítő

-23%
Vezeték nélküli (AptX bluetooth, AirPlay) és hálózatos funkciók, formabontó külső, elképesztő hangzá… Vezeték nélküli (AptX bluetooth, AirPlay) és hálózatos funkciók, formabontó külső, elképesztő hangzás. tovább
219.900,-Ft
Ár: 169.900,-Ft
- + db
Kosárba
Raktáron
Ingyenes szállítás
24 hónap garancia
Ismertető:

Jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás:
Az erősítő megfelelő hűtéssel és csúcsminőségű alkatrészekből készült, illetve hőelvezetését úgy tervezték, hogy alacsony impedanciás terhelés mellett is megbízhatóan működjön. Az erősítő torzítás, illetve túlvezérlés nélkül képes különféle hangsugárzókkal együttműködni.

Direktforrás-kapcsoló:
Előerősített kimenetek a bővíthetőség érdekében:
Késleltetett bemenetkapcsolás:
Készenléti üzemmód (stand-by):
Némítás kapcsoló:
Bluetooth kapcsolat:
Támogatott formátumok:
MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD
Felépítés
Alacsony rezonanciájú készülékház:
Válogatott alkatrészek:
Alumínium előlap:
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között:
Szeparált áramkörök:
Hálózat
Multiroom funkció:
WiFi kapcsolat:
AirPlay kapcsolat:
DLNA (Hálózatos zenelejátszás):
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3:
WMA:

A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.

AAC:
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén. 
FLAC:

A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.

DSD:
Internetrádió:
Spotify:
MusicCast:
Csatlakozók
Analóg audiobemenet/kimenet:
1/1
Digitális koaxiális/optikai bemenet:
-/1
Rendszertávvezérlő-csatlakozás:
Előerősítő-kimenet:
Aktív mélysugárzó-kimenet:
Hangsugárzó-csatlakozók (pár):
1 banán, szorítós
USB csatlakozó:
Az USB csatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatja számítógépét illetve MP3 lejátszóját, és hallgathatja meg kedvenc zenéit!
Ethernet csatlakozó:
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt):
2 x 70 (6 Ohm)
Jel-zaj viszony (dB):
110
Teljes harmonikus torzítás (%):
0.02
Hangsugárzó-impedancia (Ohm):
4 - 8
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
215 x 51.5 x 251.4
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
1.94
Tartozékok
Távvezérlő elemekkel:
Magyar nyelvű használati utasítás:
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek