Klipsch The PowerGate

Hálózatos sztereó erősítő

A Klipsch multiroom rendszer hálózatos erősítője!
Ár: 169.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
24 hónap garancia
Jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás:
Az erősítő megfelelő hűtéssel és csúcsminőségű alkatrészekből készült, illetve hőelvezetését úgy tervezték, hogy alacsony impedanciás terhelés mellett is megbízhatóan működjön. Az erősítő torzítás, illetve túlvezérlés nélkül képes különféle hangsugárzókkal együttműködni.

Előerősített kimenetek a bővíthetőség érdekében:
Késleltetett bemenetkapcsolás:
Készenléti üzemmód (stand-by):
Némítás kapcsoló:
Bluetooth kapcsolat:
Támogatott formátumok:
MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC
Felépítés
Alacsony rezonanciájú készülékház:
Válogatott alkatrészek:
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között:
Szeparált áramkörök:
Hálózat
Multiroom funkció:
WiFi kapcsolat:
DLNA (Hálózatos zenelejátszás):
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3:
WMA:

A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.

AAC:
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén. 
FLAC:

A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.

Internetrádió:
Spotify:
Csatlakozók
Analóg audiobemenet/kimenet:
1/1
Digitális koaxiális/optikai bemenet:
-/1
Phono bemenet:
MM
Rendszertávvezérlő-csatlakozás:
Előerősítő-kimenet:
Aktív mélysugárzó-kimenet:
Hangsugárzó-csatlakozók (pár):
1 banán, szorítós
USB csatlakozó:
Az USB csatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatja számítógépét illetve MP3 lejátszóját, és hallgathatja meg kedvenc zenéit!
Ethernet csatlakozó:
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt):
2 x 100 (4 Ohm)
Frekvenciaátvitel (Hz):
20 - 20 000
Jel-zaj viszony (dB):
90
Teljes harmonikus torzítás (%):
0.02
Hangsugárzó-impedancia (Ohm):
4 - 8
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
254 x 63.5 x 152
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
1.36
Tartozékok
Távvezérlő elemekkel:
Magyar nyelvű használati utasítás:
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek