Denon PMA-30

Sztereó Erősítő

-12%
Teljesen digitális sztereó erősítő egyedülálló megjelenéssel és modern funkciókkal!  
129.990,-Ft
Ár: 114.990,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Ingyenes szállítás
36 hónap garancia
Ismertető:
Digitális Integrált Sztereó Erősítő

Élvezze a lenyűgöző hanghűséget, és a kompakt, stílusos dizájnt. A Denon PMA-30 helyettesíti a szabványos komponens erősítőjét, és modern csatlakozást kínál. Élvezze a kedvenc zenéit hordozható eszközről a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Az optimális vezeték nélküli hangminőség érdekében a PMA-30 rendelkezik a Qualcomm apt-X alacsony késleltetésű dekódolással, ami CD-minőségű hangot biztosít. Több digitális bemenetet is találunk rajta, amely kompatibils a digitális audio forrásokkal, mint a set-top-box vagy TV, valamint egy analóg sztereó bemenettel is rendelkezik a hagyományos analóg forrásokhoz. A 40W / csatorna kimenetének köszönhetően a hangszórók széles palettáját tudja csatlakoztatni. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy szűkebb helyen is elférjen, és a PMA-30-at akár függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezheti. Adja hozzá a hozzáillő DCD-50 CD lejátszót, és meg is van a tökéletes sztereo rendszere modern nappalijába.

Erőteljes és részletgazdag hangzás

Ez a fejlett erősítő rendszer a kiváló audio minőség mellett kimagasló erősítő hatékonyságot is biztosít 40W / 4 ohm mellett. A prémium minőségű több-utas hangszóró csatlakozók segítségével csatlakoztatni lehet a lecsupaszított hangszóró kábeleket is, vagy használhatunk pin csatlakozókat, valamint banán dugókat is.

High Resolution Audio támogatás

Fedezze fel a high resolution audio fájlok elképesztő hanghűségét a PMA-30-al, ami képes dekódolni a 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat a digitális bemeneteken keresztül. Zene még soha nem szólt ilyen jól.

Bluetooth aptX alacsony késleltetésű dekódolással

Streamelje kedvenc zeneszámait a hordozható eszközeiről a PMA-30-as Bluetooth-kapcsolatán keresztül, ami gyors és egyszerű párosítást biztosít az előlapi Bluetooth gomb segítségével. A CD-minőségű audio lejátszás érdekében a PMA-30 rendelkezik a legújabb generációs Qualcomm aptX alacsony késleltetésű dekódolással, amely biztosítja az optimális idő szinkronizálást az audio lejátszásakor a video forrásokról, anélkül hogy felmerülnének szájszinkron problémák.
Jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás:
Az erősítő megfelelő hűtéssel és csúcsminőségű alkatrészekből készült, illetve hőelvezetését úgy tervezték, hogy alacsony impedanciás terhelés mellett is megbízhatóan működjön. Az erősítő torzítás, illetve túlvezérlés nélkül képes különféle hangsugárzókkal együttműködni.

Késleltetett bemenetkapcsolás:
Készenléti üzemmód (stand-by):
Némítás kapcsoló:
Széles tartományú frekvenciamenet DVD-Audio és SACD számára:
Bluetooth aptX kapcsolat:
Támogatott formátumok:
FLAC, ALAC, WAV, MP3
Felépítés
Szeparált áramkörök:
Csatlakozók
Analóg audiobemenet/kimenet:
1/-
Digitális koaxiális/optikai bemenet:
1/2
Fejhallgató-kimenet:
Aktív mélysugárzó-kimenet:
Hangsugárzó-csatlakozók (pár):
1 banán, szorítós
Műszaki adatok
Teljesítmény (folyamatos - Watt):
2 x 40 (4 Ohm)
Jel-zaj viszony (dB):
110
Hangsugárzó-impedancia (Ohm):
4 - 16
Általános adatok
Teljesítményfelvétel (üzemi/készenléti - Watt):
35/0.2
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
200 x 86 x 240
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
2.7
Tartozékok
Távvezérlő elemekkel:
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek