Marantz HD-DAC1

DA konverter és fejhallgató erősítő

Csúcsminőségű fejhallgató erősítő és DA konverter!
Ár: 249.990,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
36 hónap garancia
Jellemzők
D/A átalakító típusa:
CS4398
Támogatott bemeneti mintavételezési frekvenciák:
192 kHz / 24 bit
Audiophile minőség:
Analóg szűrő:
Digitális szűrő:
Digitális zajcsökkentés:
Jitter csökkentő áramkör:
MOSFET fokozat:
Csatlakozók
Digitális koaxiális/optikai bemenet:
1/2
Analóg audio kimenet (RCA - pár):
2
USB-A csatlakozó:
USB-B csatlakozó:
Fejhallgató kimenet:
AUX bemenet:
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
250 x 90 x 270
Tömeg (kg):
5
A gyártó weboldala:

A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége, büszkén jelenti be az első fejhallgató erősítőjét integrált DAC-kal, a HD-DAC1-et. Ez az ultra-magas minőségű dedikált fejhallgató erősítő egyszerűen csodálatos hangot hoz létre, mivel az általa használt erősítő technológiát a Marantz high-end Premium 11-es sorozatból örökölte. A fejhallgatók mindig extra intenzitást adnak a zenének. Most a Marantz HD-DAC1-el ez az intenzitás új magasságokba repít. Nem meglepő, hogy ez a teljesen új termékkategória egy új dizájnban jelent meg, de mint mindig, most is a félreérthetetlen Marantz család külalakban – a megjelenése új, friss és különböző, de mindig Marantz.
Mivel nincs interferencia a környezetből, a fejhallgatós zenehallgatás egyre inkább ajánlott módja a komoly audiofil zenekedvelők számára. Fejhallgatóval a zene sokkal személyesebb, intenzívebb, jobban fogyasztható. Ön a zene részévé válik – teljesen beleolvad. Mi több, olyan hangosan hallgathatja azt, ahogy csak tetszik. Azonban az egyes készülékek kimenetei – különös tekintettel a számítógépekre és a hordozható lejátszókra – egyszerűen nem képesek a megfelelő minőségben, optimálisan meghajtani a fejhallgatókat, hiszen csak egy gyenge minőségű beépített digitálisanalóg átalakítóval (DAC) rendelkeznek. Ezért a Marantz úgy döntött, hogy létrehoz egy új termék koncepciót: egy külön erősítőt a fejhallgatók számára. És mivel a Marantz-nál mindenki szenvedélyes zenerajongó, ugyanazt a technológiát használják itt is, amit kifejlesztettek a felsőkategóriás Premium 11-es sorozathoz. Az eredmény? Egy hihetetlenül érzelmgazdag, nagyenergiájú fejhallgató élmény, amely teljes magabiztossággal és hihetetlen pontossággal közvetíti a finom részleteket. A személyre szabott zenehallgatás most sokkal személyesebbé vált.
A HD-DAC1 olyan erőteljes, hogy meghajtja az audiofil, nagy impedanciájú fejhallgatókat is, akár 600 ohm-ig – teljes könnyedséggel. Mindez köszönhető a három szintű Gain vezérlésnek, a Marantz HDAM moduloknak, a nagy áramú audiofil DAC-nak (CS4398) és a Premium minőségű fix és változtatható RCA kimeneteknek. Olyan erőteljes, hogy nem csak a fejhallgatókat hajtja meg, hanem közvetlenül csatlakoztatni lehet az integrált Hi-Fi erősítőhöz, vagy egy pár aktív hangsugárzóhoz, illetve egy végerősítőhöz is. Emellett számos eszközhöz is csatlakoztatható. Az optikai és koaxiális digitális bemenet, valamint egy USB-B port lehetővé teszi, hogy zenét közvetlenül egy PC-ről, vagy Mac-ről streameljük. Az iDevice-ok is csatlakoztathatóak az előlapi USB-porton keresztül. Egyéb kapcsolatokhoz tartalmaz egy analóg bemenetet is. Az USB-B aszinkron módban működik, így nem csak a 192 kHz/24 bit nagyfelbontású audio formátumot, hanem a DSD 2.8MHz és 5.6MHz formátumokat is támogatja a maximális minőség érdekében, ami a legközvetlenebb módja annak, hogy élvezhesse a kiváló hangminőséget. Amikor egy számítógéphez van csatlakoztatva, akkor a minőség megőrzése érdekében egy kiépített kiterjesztett szigetelés található az USB-B bemenet körül, hogy megszüntesse az esélyét is a magas frekvenciájú zajnak, amit a számítógép generál, ha csatlakozik a HD-DAC1-hez. Emellett az extrém pontosság érdekében tartalmaz egy jitter eltávolítót és Dual Clock-ot is. Kétségtelen, hogy a HDDAC1 egy ünnep a fülnek. Emellett jól is néz ki. Megjeleníti többek között a hangerőt, a bemenetet, a felbontást is, amely látható az elegáns Marantz Porthole kijelzőn. A szilárd alumínium előlapot a kétrétegű fenéklemez és retrostílusú, fából készült oldalsó panelek támogatják. Tiszta mestermunka.

Megtekintett termékek