Denon PMA-2500NE + DCD-2500NE

Audiofil sztereó szett

-5%
Részletes ismertetőt a kapcsolódó termékeknél talál! Azoknak, akik nem szeretik a kompromisszumokat!
1.449.980,-Ft
Ár: 1.377.480,-Ft
- + szett
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Ingyenes szállítás
36 hónap garancia
Ismertető:

A Denon 2500 szett a HI-FI CHOICE magazin szerint:

 

DCD-2500NE

"A digitális idegesség teljes hiánya az, ami fémjelzi a Denon AL32 Processing-et: ehelyett, kapunk egy gazdag, meleg, folyékony hangot, amely ugyanakkor nem szakít az audio összes apró szépségével sem, melyek elhatárolják finom hifi hangzást a pusztán unalmastól. A hangok szorosan fókuszáltak, megvan a színpadkép reális szélessége és mélysége kiváló első-hátsó rétegekkel. Annak ellenére, hogy erőteljes, mégis szigorúan kontrollált a basszus, nincs hiány az olyan hangokból sem, mint amikor a kéz hozzáér a húrokhoz, vagy megszólal a cintányér csillogó hangszíne..."

 

PMA-2500NE

"Azonban a nagy PMA-2500NE kapta a főszerepet ebben a partnerségben, attól kezdve, hogy kezeli a multi-DSD formátumokat a számítógép interfészen keresztül, amellett nagyon jó a Phono része is, így elmondható, hogy messze több annál, minthogy csak egy a jelen trendeknek megfelelő erősítő lenne. A nagyszabású zenekari művek továbbításánál karakterisztikus értelemben "bőven van benne tartalék". Emellett behatárolható az ujjak minden mozdulata a billentyűkön Christian Budu nemrégiben megjelent Beethoven zongora szólók albumán... a Denon erősítő képes elérni egy lélegzetelállító hatást és emellett bevon minket a zenébe is".

 

Végszó:

"Ezzel az új duóval az lehetne az érzésünk, hogy a Denon tudna akár lépkedni a Marantz cipőjében is. De alátámasztva ezzel a gyors, világos és ütőképes hanggal, valamint megspékelve ezzel a ravaszsággal és anyaghasználattal, nekünk azt sugallja, hogy a D+M "másik márkájának" is van valami mondanivalója a hifi világában."

Megtekintett termékek