Dali Opticon 2

Házimozi/Hifi Hangfal (pár)

Precíz dán hangzás és megszokottan gyönyörű DALI kivitelezés!
Ár: 259.990,-Ft
- + pár
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Ingyenes szállítás
60 hónap garancia
Ismertető:

A Dali Opticon 2 a HifiPiac magazin szerint:

"A kis Opticon a gyártótól megszokott nyílt, tiszta és őszinte hangvételben kezdi a zenélést. A programot indító különféle jazz muzsikák lendületesen, frissen, határozott, de azért nem bántóan szikár kiállással és feszes ritmusszekcióval szólalnak meg. A zenekarban mindenki él és mozog, a dobozok hatásosan ábrázolják az élő felvételek pezsgő hangulatát. Vérbeli monitorként a hangok szépen leválnak a hangsugárzókról és jól kitöltik a rendelkezésükre álló teret."

"A dobütések dinamikusak és erőteljesek, a bőgők és basszusgitárok játéka szépen követhető, hangjuk még a komplex zenei részleteknél sem fogy vagy tűnik el." 

"A részletezettségét a nagyobb testvérhez hasonlóan nem érezni kínosan precíznek, mégis nagyon sok részlet előjön a bitekből és a fájlokból, és a felvételek háttérkörnyezetének kidolgozása is eléggé alapos."

"A hangok mindenféle műfajon szépen elkülönülnek egymástól és a hangsugárzó a kategóriáját meghaladó módon enged betekintést a zene összetett szöveteibe és mélyebb rétegeibe."

"A rockzenék lábdobjai kellően lendületesek és dinamikusak, a terhelést és a nagyobb hangerőt jól bírja, kimondottan hangosan is megőrzi alapvető karakterét és az egységességét. A közepei és magasai levegősek, tiszták és könnyedek, a hangok lazán szakadnak el a hangsugárzóktól. A hangszerekhez hasonlóan az emberi hangokat is sokszínűen és természetesen ábrázolja…"

Jellemzők
Ajánlott erősítőteljesítmény (Watt):
30 - 150
Frekvenciaátvitel (Hz):
29 - 27 000
Érzékenység (dB/1W@1m):
87
Impedancia (Ohm):
4 - 8
Hangszórók
Magassugárzó átmérője (mm):
28
Mély-/középsugárzó átmérője (mm):
165
Keresztváltó
Keresztváltó-frekvencia (Hz):
2 000
Konstrukció
Kabinet:
MDF
Kabinetburkolat anyaga:
Vinyl/Lakk
Rendszer:
2-utas
Felépítés:
hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség:
Aranyozott csatlakozók:
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
195 x 351 x 297
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db):
7.8
Megtekintett termékek