Hangfal bejáratás - álló sugárzó

Professzionális hangsugárzó bejáratás

Ár: 8.500,-Ft
- + db
Kosárba
-
Szállítási díj: 799,-Ft
Ismertető:
Professzionális hangsugárzó bejáratás

A nálunk vásárolt padlón álló sugárzót szállítás vagy átvétel előtt bemutatótermünkben szakszerűen bejáratjuk különböző professzionális szinusz-, saw- és háromszög hullámokkal, fehér és rózsaszín zajokkal. Az eredmény legtöbb esetben elképesztő különbségekeket mutat, mintha egy teljesen más sugárzó szólna.Miért is kell, van-e rá szükség?
Egy újonnan vásárolt hangfal nem minden esetben nyújt maximális zenei élményt és teljesítményt az első időszakban. Talán nem mindenki számára köztudott, hogy a hangfalakat is célszerű bejáratni.

Bejáratásra azért van szükség, mert a dobozba szerelt hangszórók membránja még nyers, nincs " betörve ", kemény, reszelős lehet a hangja, ilyenkor még nem szól itötéletesen. A mélyek visszafogottabbak, az énekhang orrhangú lehet, míg a magas bántó, sziszegős. Az észlelt tünetek a legkülönfélébbek lehetnek. Vannak hangfalak, melyeket sok 100 órát kell járatni, és van olyan is, aminél elég csak pár 10 óra.

A hangváltó alkatrészeinek és a belső kábelezésnek is szükséges a járatás, beégetés.
Normál esetben a napi fél , 1, vagy 2 órás (kinek mennyi ideje van) zenehallgatás alatt szépen lassan bejáródik a hangdoboz csak így elég sok időt vehet igénybe, akár 3-4 hónapot is.


Megtekintett termékek