Harman Kardon SoundSticks III BT

2.1 Bluetooth hangszóró szett

Minőségi zenelejátszás Bluetooth kapcsolaton keresztül is!
Ár: 59.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Tesztelje bemutatótermünkben!
Ismertető:
Amikor az Apple díjnyertes formatervezője, az  iMac -eket és  iPod okat is tervező  Sir Jonathan Ive  bedolgoz a világ egyik legnagyobb hangtechnikai gyártójának, a Harman Multimédiának, borítékolható, hogy nem mindennapi eredmény születik. Így volt ez 2000. őszén, amikor megszületett minden idők legsikeresebb multimédiás hangfalszettje: a Harman/Kardon SoundSticks.A SoundSticks egyedi formavilágú, átlátszó felépítésű, páratlan és utánozhatatlan megjelenésű 2.1-es hangfalszett, amely meggyőző mélyhangzással, kellemes közép és magas hangokkal illeszkedik bármilyen számítógép mellé, mindenhol gyönyörű és lenyűgöző.

Harman/Kardon SoundSticks rendkívül kis méretű szatellit hangszórói meglepően nagy hangerőt és tiszta hangzást nyújtanak. Ez annak köszönhető, hogy a bennük lévő 4-4 Odyssey hangszóró neodímium alapanyagú (átmérő: 2,5 cm), amely kisebb méreten is elképesztő hangra képes. A termék minden irányból gyönyörűen mutat, és elegáns kiegészítője lesz az asztalunknak akár egy irodában, egy stúdióban vagy éppen otthoni szobánkban.A megjelenés szépségének része az átlátszó testen túl a halványfehér fénnyel világító mélynyomó (átmérő: 15 cm), amely a sötétben egyedülálló futurisztikus látvánnyal mutatja a hangfal aktivitását. A termék jobb oldali szatellitjén két érintőgomb található, amelyek egyrészt a hangerő szabályozására, másrészt a termék elnémítására valók.

A hangfalszett 2010-ben bemutatott apróbb frissítése, a SoundSticks III termék megjelenése apróbb változtatásokat eredményezett, így például a szatellitek kábele már cserélhető. Ezáltal különféle balesetek - kutya megrágja, kirántják valahonnan, véletlenül elvágják - nyomán nem kell új szatellitet vásárolni, elég a kábelt cserélni. Emellett a termék - igazodva az Apple fekete-szürke stílusvilágához - az eddigi halványkék részeit feketére cserélte: legyen szó a szatellitek kábelezésének rögzítő gömbjeiről, illetve a mélynyomó illesztőgumijáról. Üzem közben a mélynyomó finom fehér fénnyel világít.
Jellemzők
Aktív:
Teljesítmény (Watt):
2 x 10 + 20
Frekvencia átvitel (Hz):
44 - 20 000
Csatlakozók
Analóg 3.5 mm jack bemenet:
Bluetooth kapcsolat:
Konstrukció
Kabinet:
Műanyag
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db):
3.6
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
szatellit: 51 x 254
mélysugárzó: 232 x 258
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek