OPPO Sonica DAC

Hálózati audiolejátszó és DAC

Nagy felbontás, sokoldalúság és okostelefonos vezérelhetőség.
Ár: 318.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
24 hónap garancia
Ismertető:
Nagy felbontás és sokoldalúság

A Sonica DAC egy hagyományosan audiofil DAC csúcsminőségű hangzását egyesít egy nagyfelbontású hálózati lejátszó nyújtotta kényelemmel és sokoldalúsággal. Mindegy, hogy egy számítógéphez csatlakoztatja-e az USB aljzaton keresztül, vagy egy DLNA kiszolgálóról, vagy NAS meghajtóról tölt-e át digitális adatfolyamokat, a Sonica DAC mindig a lehető legjobb hangzásminőségben szólaltatja meg a kedvenc zenéit.


Zene korlátok nélkül

A Sonica DAC sokféleképpen teszi elérhetővé kedvenc zeneszámait. Használható hagyományos digitális/analóg jelátalakítóként, hogy feljavítsa az USB aljzaton keresztül csatlakoztatott számítógépről érkező digitális felvételek hangzásminőségét, szolgálhat nagyfelbontású média lejátszóként az USB aljzathoz csatlakoztatott tárolóeszközről érkező állományok lejátszásához, de hálózati digitális adatfolyam kezelőként is kiválóan alkalmas, ha DLNA kiszolgálókról, vagy Airplay, illetve Bluetooth kapcsolaton keresztül érkezik, a lejátszani kívánt digitális zene.

Kényelmes vezérlés és sokféle csatlakoztatási lehetőség
 
A Sonica DAC az okos telefonokon és táblagépeken futtatható alkalmazással vezérelhető, így könnyen elérheti és fellelheti a DLNA kiszolgálókon tárolt tartalmakat, a Tidal és Spotify digitális műsorszolgáltatók zenetárában elérhető felvételeket.
(Ehhez egy Android, vagy iOs operációs rendszert futtató okos telefonra, vagy táblagépre van szükség.)

Csúcsminőségű digitális/analóg jelátalakítás
  
A Sonica DAC lelke az ESS Technology ES9038PRO 32 bites HyperStream DAC áramköri lapkája. Az ESS SABRE PRO sorozat zászlóshajójaként az ES9038PRO 140 dB-es dinamika átfogásával új szabványt teremtett a magas hangzáshűségű jelátalakítás terén.

Tiszta tápellátás a tiszta hangzás érdekében
 
A Sonica DAC audió áramköreit egy nagy méretű, nagy tömegű toroid transzformátor látja el tápárammal, amely a hagyományos lemeztranszformátorokkal szemben sokkal hatékonyabb és alacsonyabb szórt mágneses terű tápellátást biztosít.

Teljesen szimmetrikus felépítés
 
A Sonica DAC audió kimenete a DAC lapka kimenetétől az XLR kimeneti aljzatokig teljesen szimmetrikus, még az RCA audió kimenetet is a szimmetrikus kimenetből alakítjuk át. A szimmetrikus felépítés sokkal jobb közös módusú zajcsillapítást eredményez, javítja a jel minőségét, jobb csatorna elválasztást biztosít, mivel nincs közös földhálózat a készülékben.

A nagy felbontású zene hiteles megszólaltatása és digitális adatfolyam kezelés

A hagyományos DAC funkciók és lehetőségek biztosítása mellett a Sonica DAC egy nagyfelbontású digitális hálózati média lejátszó is  egyben, amely legfeljebb 24 bites, 192 kHz-es formátumban rögzített digitális zenei állományokat, pl. FLAC, WAV és Apple Lossless fájlokat tud dekódolni, emellett kezelni tudja a DLNA kiszolgálókról és a csatlakoztatott USB meghajtókról érkező DSD64 fájlokat.

Apple AirPlay és Bluetooth

A Sonica DAC támogatja az Apple AirPlay vezeték nélküli kapcsolatot, amely segítségével az iTunes zeneboltból, az iOS eszközökről és az OS X operációs rendszer alatt működő számítógépekről digitális adatfolyamként töltheti át a Sonica DAC készülékre a rajtuk tárolt digitális zenei állományokat. Emellett a Bluetooth felület is kényelmes vezeték nélküli adatátviteli lehetőséget biztosít, segítségével könnyen és gyorsan kötheti össze a mobil eszközeit a Sonica DAC készülékkel és játszhatja le a rajtuk tárolt digitális zenei felvételeket.

Aszinkron USB DAC
  
A Sonica DAC bármely számítógépet csúcsteljesítényű audió forráskészülékké tudja alakítani úgy, hogy megkerüli a számítógépekbe épített, általában alacsony hangzáshűségű, gyenge hangminőséget biztosító hangkártyákat és DAC áramköröket. Az aszinkron adatátviteli mód a Sonica DAC készülékbe épített nagypontosságú órajel generátort használja a számítógép igencsak megbízhatatlan órajele helyett. Az USB DAC bemenet a legfeljebb 768 kHz-es, 32 bitres PCM jeleket, illetve a DSD512 formátumú audió állományokat tudja fogadni és kezelni.
Jellemzők
Internetrádió:
DLNA funkció:
Bluetooth aptX kapcsolat:
AirPlay lejátszás:
Spotify:
USB DAC mintavételezési frekvencia:
192 kHz / 24-bit
Lejátszási lehetőségek
Audioformátumok:
AAC, AIF, AIFC, AIFF, APE, FLAC, M4A, M4A (Apple Lossless) ALAC, OGG, WAV, WMA, DSF, DFF
Csatlakozók
Analóg audio kimenet:
Digitális koaxiális/optikai bemenet:
1/1
Ethernet csatlakozó:
USB-csatlakozó (db):
1
XLR NEUTRIK csatlakozók:
Általános adatok
Alumínium házas kialakítás:
Szilárd alátámasztás:
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
254 x 76 x 360
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
4.7
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek