Rock Jaw Audio Resonate

Hifi Fülhallgató

-21% Extra
Akció
Audiofil minőségű fülhallgató, cserélhető filterekkel - Többszörös tesztnyertes!
42.999,-Ft
Ár: 33.999,-Ft
- + db
Kosárba
Raktáron
Szállítási díj: 799,-Ft
12 hónap garancia
Tesztelje bemutatótermünkben!
Ismertető:

Rock Jaw Audio Resonate In Ear Monitor fülhallgató

"Brutális mélyek és kivételesen részletgazdag karakter" - isle of man, zenész

A Rock Jaw Audio Resonate fülhallgatója az igazi audiofil vonalat képviseli olyan árral, amellyel a legnagyobb gyártóknak okoz fejfájást. Teszteléseink során a 80 000 - 120 000 FT-os árfekvésű termékekkel vetettük össze, amelyből a Rock Jaw büszkén került a dobogó élére. A tapasztalat megdöbbentő volt: A Resonate a modern fül igényeit és a klasszikus részletességet ötvözi egy szolid alumínium vázba, amely a valódi High-End miliő érzését kelti bennünk. A Rock Jaw Audio megmutatta, hogy a jó hangzás nem kerül vagyonokba!

Cserélhető filterek
Az Resonate hangját cserélhető filterekkel tudjuk az ízlésünkhöz igazítani. A három darab tartozék szűrőt egyszerűen cserélhetjük az ezüst, fekete és arany között, amely különböző tónusváltozásokat eredményez.
  • Zöld filter - Mély kiemelés, amely mellett a részletek érintetlenül megjelennek
  • Kék filter - Magas kiemelés, amelynél a mély enyhén csökken és a közép-felső tartomány részletesebbé válik
  • Sárga filter - Neutrális, amely semleges és érintetlen hangzást nyújt a teljes frekvencia tartományon keresztül
A filter rendszer lehetővé teszi, hogy egy fülhallgatóval élvezhessük bármely stílusú zenénket, legyen az akár klasszikus, jazz, house, techno, rock. Egy fülhallgató - három stílus!Szép, könnyű és strapabíó

A kompakt és könnyű súlyú dizájn kényelmes, alig érezhető viseletet biztosít akár egész nap. A fülhallgató háza alumínium borítást kapott, így amellett hogy igazán strapabíró, még jól is néz ki!  A tartozék szilikon mellett memóriahabos füldugóval is használhatjuk az Alfa Genus v2-t, amely a felveszi a fül egyedi formáját és tökéletes zajszűrést és kényelmet nyújt. A különleges dizájnnak köszönhetően két módon is használhatjuk a Rock Jaw Audio Resonate fülhallgatót - hagyományosan és fül köré akasztott megoldással.
  

A Rock Jaw Audio egy 2012-ben alapított fülhallgató specialista, amely az angliai Leicestershire-ből hódítja meg a világot. Joe Watts, az alapító mindenkori célja az, hogy High-End hangzást biztosítson elérhető áron. A fejlesztések során minden modellt különböző korú, zenei ízlésű átlagos felhasználóval teszteltetnek. Ennek segítségével képesek olyan füjhallgatókat létrehozni, amely széleskörű zenei stílusokra és felhasználásra lesz kiemelkedően alkalmas.
Jellemzők
Kategória:
High-end
Kialakítás:
Zárt
Érzékenység (dB):
103
Impedancia (Ohm):
16
Frekvencia átvitel (Hz):
20 - 20 000
Merev alumínium ház:
Oxigénmentes kábel:
1.25 m
Aranyozott csatlakozó:
In-line vezérlőgombok:
Pause, Play
In-line mikrofon:
iOS kompatibilis:
Android kompatibilis:
Kábel konstrukció:
Szőtt, lecsatolható MMCX
Hordtáska:
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek