JBL V750 Elite NC Bluetooth

Vezeték nélküli fejhallgató

Aktiv zajszűrő rendszer, legendás JBL hangzás, formabontóan letisztult dizájn és teljes vezeték nélk… Aktiv zajszűrő rendszer, legendás JBL hangzás, formabontóan letisztult dizájn és teljes vezeték nélküli zenehallgatás! tovább
Ár: 89.900,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Ismertető:
Legendás hang kábelek nélkül
A JBL V750 Elite NC Bluetooth 4.1 csatlakozása lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot telefonjával vagy bármely Bluetooth-os készülékével. A JBL Pro Audio technológia felel a dinamikus és részletes zenei élményért. A fejre tökéletesen kifaragott fülpárnák lehetővé teszik a soha nem tapasztalt komfortot és kényelmet.

Bluetooth 4.1
Minden Bluetooth eszközzel kompatiblis. Egy töltéssel akár 15-20 órán át élvezheti zenéit a teljesen vezeték nélküli JBL V750 Elite NC fejhallgatóval. A készüléken elhelyezett  vezérlőgombokkal kényelmesen irányíthatja zenéit - tekerjen, léptessen vagy állítsa a hangerőt.

Exklúzív NXTGen Aktív Zajszűrő
A JBL egyesítette a magával ragadó hangzást a teljesen zajmentes hallgatási élménnyel. A zajszűrő funkció egy gombnyomással kizárja a környezetet, de kontrollálható az is ,hogy mennyit enged be belőle.

Legendás JBL Pro Audio hangzás
A JBL közel 70 éve ugyanolyan magas tapasztalattal és hihetetlen hanggal hozza el a koncerttermek és studiók világát.

Kategóriájának legjobb ergonómiája
Ezeket a fejhallgatókat ergonómialiag úgy tervezték, hogy illeszkedjen a fül egyedülálló kontúrjához, soha nem tapasztalt kényelmet és élményt nyújtva. Hallgasd és élvezd tovább a zenét.

Beépített mikrofon
Beépített mikrofon visszhang szűrő technológával lett ellátva, így kényelmesen tudja hívásait fogadni a JBL V750 Elite NC fejhallgatón keresztül.

ShareMe 2.0
Az egyedülálló JBL technológiának köszönhetően megoszthatod zenédet más Bluetooth esztközökkel. Kapcsolódj rá a JBL Everest 300 fejhallgatóra és élvezzétek együtt a zenét.
Jellemzők
Bluetooth kapcsolat:
Kategória:
Prémium
Kialakítás:
Zárt
Érzékenység (dB):
104
Impedancia (Ohm):
16
Frekvencia átvitel (Hz):
10 - 22 000
Aktív zajszűrő rendszer:
iOS kompatibilis:
Android kompatibilis:
Vezérlőgombok:
fejhallgatón elhelyezett
Akkumulátor időtartam (óra):
15 - 20 (zajszűrő használatátol függően változhat)
Konstrukció
Lecsatlakoztatható audio kábel:
Összecsukható mechanizmus:
Tartozékok
3.5 mm-es kábel:
Hordtáska:
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek