JBL Boombox

Hordozható bluetooth hangszóró

A JBL hordozható földrengése! Az esetleges mérges szomszédokért felelősséget nem vállalunk!
Ár: 149.900,-Ft
- + db
Kosárba
Raktáron
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Tesztelje bemutatótermünkben!
Ismertető:


Akár 24 órás folyamatos használat töltés nélkül

Hatalmas beépített akkumlátorának köszönhetően a JBL Boombox akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene.

Vízálló nanotechnológiás borítás
A JBL Boombox is, ahogy az összes új JBL Bluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség - legyen az víz, vagy nedves homok - nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően ha koszos lesz, csak tarsd a víz alá és mosd le!

JBL Connect
JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok a Boombox-hoz egyidőben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a JBL Connect lehetővé teszi, hogy két Boombox-ot vezeték nélkül összekapcsolj és valódi sztereó hangzást produkálj.


"Ez bizony egy igazán életteli hangszóró. 20 000mAh kapacitású akkumulátora elég erős ahhoz, hogy akár egy 20 órán át tartó bulit is végigdolgozzon. Még akkor is, ha ez szabadtéri parti, ahol néha tűz a nap, máskor pedig zuhog az eső, az IPX7 szabványú vízálló kialakítás miatt ez utóbbi sem probléma. Szintén segíti a tökéletes hangzás megtalálását, hogy a működés közben választhatunk bel- illetve kültéri hangkép között. Ha még több erőre volna szükségünk, csak egyszerűen adjunk hozzá egyet vagy többet a száznál is több JBL Connect+ kompatibilis hangszórókból, és a Bluetooth segítségével összekapcsolt eszközök egy gombnyomással szinkronizálnak egymáshoz, hogy még nagyobb térben szórják a zenét. A maratoni házibulikba, kerti, vagy akár medencés partikba kiváló ez a megoldás, amely ráadásul dupla USB kimenetein át tölteni is tudja mobil eszközeinket."

Jellemzők
Hangrendszer:
vezeték nélküli
Bluetooth aptX kapcsolat:
Okostelefon és tablet kompatibilitás:
Akkumulátor időtartam (óra):
24
IPX7 vízálló:
Az IPX7-es tanusítvány teljes vízállóságot garantál a készüléknek, tehát akár a 30 cm mélyen lévő víznyomást is kibírja.
Műszaki adatok
Teljesítmény (Watt):
2 x 30
Frekvencia-átvitel (Hz):
50 - 20 000
Jel-zaj viszony (dB):
80
Csatlakozók
Analóg 3.5 mm jack bemenet:
USB csatlakozó:
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
495 x 254.5 x 195.5
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
5.25
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek