Denon Envaya Mini - fehér

Bluetooth hangszóró

-29% Extra
Akció
A népszerű Denon Envaya mini változata! Hírhedt hangminőségét megőrizve egy kompakt, vízálló borítás… A népszerű Denon Envaya mini változata! Hírhedt hangminőségét megőrizve egy kompakt, vízálló borítást kapott! tovább
44.990,-Ft
Ár: 31.990,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Szállítási díj: 899,-Ft
36 hónap garancia
Ismertető:
Denon Envaya mini bluetooth hangszóró
Első osztályú vízálló hangszóró a Denon-tól

Az új, szembetűnően stílusos Envaya Mini a sokat dícsért nagyobb testvére sikerére alapozik. Ugyanazt a nagyrabecsült Denon hangminőséget ajánlja, de ez esetben még kisebb, bájosabb, színteljesebb és vízálló formában.

A tökéletes utazótárs akár 10 órán át képes lejátszani és egy zajszűrő kihangosítóval rendelkezik, így soha nem kell már választania a zenehallgatás vagy beszélgetés között. Az eredeti Envaya formatervezési nyelvét tökéletesen sikerült az új formára lefordítani – amelyet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetünk – és amely tetszetős fekete színben, a rács alatt puha kék szövettel, valamint friss fehér színben a rács alatt merész narancssárga szövettel is elérhető.

A strapabíró és hordozható Envaya Mini is a Denon megbízható gyártási minőségét képviseli – az erős, kíváló minőségű anyagok használatával egy olyan készüléket hoztunk létre, amely kiállja az idő próbáját. Ezen kívül az Envaya Mini vízálló és egy stílusos hordozó táska is jár hozzá, így a kis méretű erőteljes hangsugárzó mindenhol megállja a helyét!

A hangminőség minden Denon termék esetében az élvonalban van, így a Denon vásárlók ha befektetnek egy Denon termékbe, akkor egy bizonyos minőséget követelnek már 100 éves Hi-Fi tapasztalattal rendelkező cégünktől. Az Envaya Mini tökéletesen megfelel ennek a színvonalnak. A MaxxAudio® technológiájának a beépítése és a kettős túlméretezett hangsugárzó lehetővé teszi ennek a független miniatűrnek, hogy túlteljesítse önmagát. A digitális hangfeldolgozó technológiák lenyűgöző színteret hoznak létre – a digitális magas hang feldolgozás és a kiterjesztett 3D audió kép átfogó, széles és szabályozott hangzást eredményez.

Nagytestvére nyomait követve az Envaya Mini hihetetlenül jól csatlakoztatható. Az aptX Bluetooth technológia bármilyen kompatibilis okoskészülékről lehetővé teszi a CD minőségű lejátszást . Az NFC párosítás annyit jelent, hogy a csatlakozás olyan egyszerű lesz, akár egyetlen érintés – automatikusan párosíthatunk az Envaya Minivel bármilyen Bluetooth audió készüléket, amelyen be van kapcsolva az NFC – semmi gombnyomás, semmi várakozás a készüléke felismerésére, csak az azonnali magas minőségű lejátszás.


A zene lejátszásán kívül ez a tökéletes hordozható rendszer azok számára, akik okoskészülékeiken szeretnének játszani vagy videót nézni. A hihetetlenül alacsony latenciának köszönhetően – mindössze 32 millimásodperc – nem lesz problémája a szinkronnal alap Bluetooth lejátszás közben.


A Bluetooth® aptX® alacsony latenciájú audió lejátszásnak köszönhetően az Envaya Mini tökéletes zenehallgatáshoz, filmnézéshez, TV-hez videóhoz vagy játszáshoz. Az aptX® egy jobb minőségű Bluetooth lejátszó formátum, amely CD minőségű lejátszást biztosít – mintha audió kábellel csatlakozna hangsugárzójához.

Az NFC párosítás lehetővé teszi a felhasználónak, hogy gombnyomás nélkül egy érintés segítségével automatikusan párosítson bármilyen NFC Bluetooth audió készüléket. A többpontos funkció akár három készülék egyidejű párosítását teszi lehetővé az Envaya Minivel, így megoszthatja a zenét barátaival is; a hangsugárzó egyidőben egy audió adatfolyamot játszik, de egy másikra vált, ha a jelenlegi felhasználó szünetelteti saját zenéjét.

A Denon Envaya Mini a Hifipiac magazin szerint szerint:


"Az ígért ütős basszus valóság, s ha egy stabil asztallapra kerül, még tovább fokozódik. A hangerő szintén várakozáson felüli, kisebb szobát vidáman megtölt zenével, de kültéren sem lehet panasz rá. A virtuális tér jópofa dolog, nem nyúl bele nagyon a hangba, csak szélesíti kicsit a teret, egy-egy apróbb részlet, lecsengés érkezik teljesen más irányból, mint azt várnánk, ezzel kissé feldobva a produkciót."

"Friss, szórakoztató hang, amit a fiatalok imádni fognak."

"Igényes kivitelű, jól megépített, emellett szerethető hangú készülék az Envaya Mini"

Jellemzők
Hangrendszer:
vezeték nélküli
Bluetooth aptX kapcsolat:
Akkumulátor időtartam (óra):
10
Csatlakozók
Analóg 3.5 mm jack bemenet:
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
210 x 54 x 51
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
0.5
A gyártó weboldala:
Termékteszt:
Denon Envaya Mini bluetooth hangszóró
2016.06.09.

Itt a tavasz, vele együtt a kerti partik ideje, de már a strandszezon sincs messze, ideje hát szétnézni a legújabb Bluetooth hangszórók között.


A Denon széles kínálatában helyet kapott két hordozható, multimédiás hangszóró is, melyek közül most a kisebbet, az Envaya Minit volt módunk kipróbálni.

Vékony rúd formájú készülék fém ráccsal és gumi kupakokkal a végein, a műfajban járatlanok első pillantásra talán ki sem találnák mire való. Persze a rács azért jellemzően hangszórók előtt (is) szokott megjelenni, és ha a gumi végeket szemügyre vesszük, a rejtett gombok piktogramjaiból már nem nehéz a funkciójára következtetni. A szerkezet vízálló is, így a strandon, vagy más nedves környezetben egyaránt bátran használható, és járulékos előnyként könnyen tisztítható. Négy apró gumi „dudor” ad lágy alátámasztást a térfogatához képest súlyos rudacskának, bekapcsolás után nyilvánvalóvá válik az is, hogy a rugalmas alátámasztás a szokatlanul intenzív rezgések elnyelését szolgálja.


A vezeték nélküli átvitelhez Bluetooth® aptX® technológiát használ, a párosítást pedig az NFC teszi végtelenül egyszerűvé. Van természetesen 3,5-es aljazat kábeles kapcsolathoz, ezzel szinte bármilyen audio forrás csatlakoztatható hozzá. A kezelőszervek a megszokottak, az USB töltő és a jack aljzat egy gumi takarólap mögé rejtve - portól és víztől védve – bújik meg.

A hangzásról két 40mm-es szélessávú hangszóró, és egy 40×83mm-es passzív membrán gondoskodik, ez utóbbi felelős a – méretéhez képest - erőteljes mélyhangokért. Az Envaya Mini 3D hangzásképet generál a sztereo jelből, így annak ellenére, hogy a hangok gyakorlatilag egy pontból indulnak ki, azokat a térből szétszórtan érzékeljük. Ez persze más jellegű, mint amit egy sztereo rendszertől megszoktunk, de mindenképpen hatásos effekt.

A beépített akku tíz órás használatot garantál, ami nagyjából egy egész napra elég adag a zenéből, így nem kell töltőt magunkkal vinni, elég csak a feltöltött készüléket eltenni reggel, estig biztosan kitart az energia. A biztonságos szállításhoz puha bársony védőtokot találunk a tartozékok között, a töltéshez viszont csak kábelt mellékeltek, amit bármilyen – legalább 2,4 A-es kimenetű - USB kimenetű adapterhez csatlakoztathatunk, ebből azért szinte minden háztartásban akad néhány. Az Envaya Mini kétféle színben készül, fehérben narancs betéttel, ill. fekete/kék kombinációt rejthet a rendkívül ízléses csomagolás.


Hangja hozza a kategóriája alapján elvárható szintet. Az ígért ütős basszus valóság, s ha egy stabil asztallapra kerül, még tovább fokozódik. A hangerő szintén várakozáson felüli, kisebb szobát vidáman megtölt zenével, de kültéren sem lehet panasz rá. A virtuális tér jópofa dolog, nem nyúl bele nagyon a hangba, csak szélesíti kicsit a teret, egy-egy apróbb részlet, lecsengés érkezik teljesen más irányból, mint azt várnánk, ezzel kissé feldobva a produkciót.  A mélyhangokért itt is – mint pl. a JBL Charge esetében – némi közép és magas tartománybeli visszafogottsággal fizetünk, de ez egyáltalán nem zavaró mértékű, különösen könnyűzenén nem az. Friss, szórakoztató hang, amit a fiatalok imádni fognak.

Igényes kivitelű, jól megépített, emellett szerethető hangú készülék az Envaya Mini, ennek ellenére nincs könnyű helyzetben a piacon az erős konkurencia miatt. Mivel műszakilag és hangzás tekintetében a kategóriájának legjobbjai között van, a döntésben leginkább a külső megjelenése és a Denon nevéhez fűződő bizalom fog szerepet játszani.


forrás: hifipiac.hu

Megtekintett termékek