Denon Envaya - fehér

Bluetooth hangszóró

-31% Extra
Akció
Kategóriájának legjobb Bluetooth AptX zenelejátszója!
64.990,-Ft
Ár: 44.990,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Szállítási díj: 899,-Ft
36 hónap garancia
Tesztelje bemutatótermünkben!
Ismertető:
Denon Envaya bluetooth hangszóró
Kategóriájának legjobb hangminősége

A szenzációs hangzás érdekében a Denon Envaya™ hordozható Bluetooth hangszóró rendelkezik a legújabb minőségi jellemzőkkel a zenehallgatáshoz, filmnézéshez, video, TV, vagy játék megjelenítéshez a Bluetooth mobil eszközökön. A karcsú, kompakt, egyszerűen használható hordozható hangszóró rendszer büszkélkedhet kategóriájának legjobb minőségi jellemzőivel, többek között a legújabb Bluetooth® aptX® alacsony késleltetésű CD minőségű vezeték nélküli streaming technológiával, az NFC "párosítás"-sal és a kompakt méreteit messze meghaladó hangvisszaadási képességgel.

Az olasz formatervezés ihlette nagy és esztétikus fém hangszórórács akár levehető, hogy személyre szabható legyen a megjelenés a négy cserélhető színes előlapi szövet által. A Envaya formája valóban sugallja a hordozhatóságot. Egy kézzel aktiválhatja a kihajtható gumi lábakkal felszerelt támasztékot a stabil elhelyezéshez. Használat után csak megnyomja a hangszórót az összezáráshoz, felemeli és már mehet is. A kezelése elképesztően egyszerű az intuitív tapintható gombok által, amelyek a hangszóró felső részén találhatóak: bekapcsolás/kikapcsolás, Aux és Bluetooth választás, konkáv/konvex hangerő +/-, hangszóró némítás, LED-es akkumulátor jelző és az NFC érintés érzékelő.

Az AUX bemenetre csatlakoztathatja bármely analóg audio kimenettel rendelkező nem Bluetooth audio eszközét, valamint az USB port tölti a mobil eszközöket is. Az akkumulátor 10 óra működést biztosít egy töltéssel. A mellékelt 100-240V hálózati adapter tartalmazza a különböző régió dugókat, így használhatja a készüléket az egész világon. Az opcionális hordtáska védi at Envaya-t és tárolja a tartozékokat útközben..

A Bluetooth aptX alacsony késleltetésű audio streaming teszi ideálissá az Envaya-t a zenehallgatáshoz, filmnézéshez, TV vagy videó nézéshez, illetve a játékhoz. Az aptX® egy jobb minőségű Bluetooth streaming formátum, amely CD minőségű streaminget biztosít - olyan, mintha csatlakozna a hangsugárzóhoz egy audio kábellel. Emellett a legújabb aptX® alacsony késleltetésű streaming biztosítja a teljes CD minőség mellett azt, hogy mindössze 32 milliszekundum (ms) késleltetéssel továbbítja a jeleket; ami sokkal kisebb, mint a szabványos Bluetooth késleltetés, mint a 150 ms (+/- 50ms). Ez gyakorlatilag kiküszöböli a szokásos hang-kép késleltetési anomáliákat, mint a "lip-sync" problémák, melyek természetes velejárói a szabványos Bluetooth streaming-nek..

Az NFC párosítás lehetővé teszi a felhasználó számára bármely NFC-képes Bluetooth audio-eszköz automatikus párosítását egyetlen gomb megnyomása nélkül. A Multipoint funkció lehetővé teszi, hogy akár három eszközt is lehessen párosítani egyidejűleg az Envaya-hoz, hogy elérhetővé tegye a zene megosztást a barátok között. A hangszóró egy időben egy audió stream-et játszik le és váltani lehet egy másikra, ha az aktuális felhasználó szünetelteti a zenét..

A hang reprodukció messze megelőzte a normál kompakt hangszórókat. A Dual "túlméretezett" egyedi fejlesztésű hangsugárzókat párosítottuk a nagyméretű passzív basszus sugárzóval. A minőség hangolva van öt fejlett szabadalmaztatott jelfeldolgozóval, egy olyan "intelligens" technológiával, amely a lehető legjobb hanghatást éri el bármilyen csatlakoztatott jelforrásról.
Jellemzők
Hangrendszer:
vezeték nélküli
Bluetooth kapcsolat:
Csatlakozók
Analóg 3.5 mm jack bemenet:
USB csatlakozó:
Általános adatok
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
255 x 140 x 47.5
A gyártó weboldala:
Denon Envaya bluetooth hangszóró
2016.06.10.

A kistestvér után megérkezett az Envaya is, a Denon kéttagú, hordozható Bluetooth hangszóró sorozatának nagyobbik modellje. Funkciójukat tekintve egyformák, de az Envaya inkább otthoni/irodai felhasználásra termett.


Az első benyomás mindig nagyon fontos, ezért a Denon olasz dizájnereket bízott meg a formatervezéssel. A feladatot láthatólag kitűnően oldották meg, az Envayát kézbe fogva a kivitelről csak elismerően lehet nyilatkozni. A műanyag burkolatok kidolgozása hibátlan, matt felületük kellemes szemnek és kéznek egyaránt. Élek nem igazán vannak, letörések, lekerekítések teszik barátságossá a formát. Lapos tégla, vagy inkább vaskosabb könyv formájú, ami kinyitható támasz segítségével kerül egyensúlyi helyzetbe az asztallapon. A hangszórókat takaró rács fém, mögötte színes hangszóróselyemmel, ami ráadásul ízlésünk szerint más színűre cserélhető. A csomagolás három plusz színt rejt (szürke, narancs, mályva) a már felszerelt világoskéken kívül. Ha lepattintjuk a rácsot, elénk tárul a hangszórórendszer; két darab 50 mm-es szélessávú, és egy 90 mm-es passzív membrán. Különös figyelmet fordítottak a sávszélek visszaadására, mélyben és magas hangok terén is átlag (vagy inkább a fizikai határok) felett teljesít az Envaya, írja a cég a termékismertetőben.
A kezelőgombok a felső élen sorakoznak, kör alakúak, fényes felülettel és fehér ledes háttérvilágítással tették őket észrevehetővé, a hangerő fel és le gombokat pedig érintésre is meg tudjuk különböztetni egymástól, mert a „+” gomb domború kialakítású. Az előlapon, a Denon felirat körül diszkrét kékes fehér fényszegély jelzi a bekapcsolt állapotot, ugyanez pulzál, ha éppen a hangerőt szabályozzuk.

A csatlakozó aljzatok jobb oldalon kaptak helyet, felül egy telefon töltésére szolgáló USB aljzat, alatta analóg 3,5-es jack bemenet és a hálózati töltő csatlakozása. A beépített akkuval tíz órányi üzemidőt kapunk, ami szép teljesítmény, és a használhatóság határait jelentősen kitolja.
 

A Bluetooth® aptX® kapcsolat a ma elérhető legjobb, CD minőségű átvitelt biztosítja számunkra, a megszokottnál jóval kisebb késleltetéssel jutnak el a jelek a hangszórókig, így pl. video nézése közben nem lesz zavaró a kép és hang elcsúszása, a „lip sync” probléma. Természetesen már az Envaya is NFC eszköz, így a csatlakoztatás végtelenül egyszerűvé válik. Multipoint funkciója pedig egyszerre három eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, melyekről váltva tudunk zenét küldeni a készülékre. Társaságban, bulik alkalmával lehet ez hasznos szolgáltatás.
 

Az erőteljes mélyhangok meglétét szinte minden gyártó kiemeli Bluetooth hangszórójának ismertetőjében, és ez azért az esetek nagy részében be is igazolódik. Az Envaya nem marad adósunk e tekintetben, talán a legfeltűnőbb jellemzője a komoly basszustartomány. Jómagam ugyan kevesebbel is beérném, de tudom, a „fiatalság” ízlése a mérvadó, így ezt el kell fogadnunk. Szerencsére ennyiben nem merül ki a tudománya, a középtartomány szintén nagyon barátságos jellegű, az akusztikus gitár hangját felhangokban gazdagon hozza. Könnyűzenén a térhatásnövelő - Maxx3D™ - hatása jól érvényesül, így valóban izgalmasabb és élvezhetőbb a kis dobozka hangja. Összességében talán kicsit magasban fedett a hangkép, de ez egyáltalán nem zavaró, a kis szélessávúak a magashang kiemelő ellenére sem esnek túlzásba. Hangereje elegendő zajosabb környezetben is, a maximum közelében viszont rezonanciákkal már számolnunk kell, a készülék háza felől, valamint annak környezetéből egyaránt.

Egyértelműen, minden jellemzője alapján a prémium kategóriába érkezett az Envaya. A finom kidolgozás, barátságos felületek, lágy formák mellett a hangminőség is átlagon felüli. A hordozhatóság, a ”power bank”-ként való használat, vagy a négyféle színű tartozék hangszóróselyem már csak hab a tortán. Mindehhez kellemes árcédula párosul, ami alapján az erősen ajánlott vételek közé sorolhatjuk a Denon készülékét.
 

forrás: hifipiac.hu

Megtekintett termékek